Hvad er Den Spirituelle Entreprenør online?

Et unikt online kursus der lærer dig, hvordan du skaber et (arbejds)liv på et spirituelt grundlag. 

Uanset om du drømmer om at blive selvstændig, vil tage din eksisterende forretning til et nyt niveau eller ønsker, at styrke dit personlige lederskab, kan du drage nytte af de strategier, metoder og værktøjer Pernille Aalund og Rikke Kristine har brugt til at skabe et utal af succesfulde forretninger og brands.  

Du bliver indviet i en helt ny måde, at se forretning, og verden på … Du bliver undervist i ritualer, bønner og manifestationer, der vil åbne din bevidsthed og udvikle dit (forretnings)liv til højder, du endnu ikke har turde drømme om.

Vi har hjulpet mere end 100 entreprenører på tværs af land og brancher, med at bygge, eller re-tænke, deres liv og forretning med henblik på mere hjerte og sjæl. 

Med udgangpunkt fra et spirituelt perspektiv får du adgang til ressourcer du ikke anede du havde. 

Vi vil elske, også, at guide dig ...

DSE online

... til et liv med mere: 

 Klarhed

Dine værdier, din livsvaluta og din vision står lysende klart. Du ved, hvordan du skaber værdi og hvilke handlinger du skal tage.

 Mod

Din vej er lyst op for dig. Med din tro på dig selv og din handlekraft opnår du det, der virkelig betyder noget for dig.

Du ejer rummet, dine ord og dine handlinger.

 Balance

Du lever i harmoni med dine værdier og du har styrken til at takke ja eller nej til opgaver og relationer.

Knokleriet er slut. Du elsker det du laver og den forskel du gør. 

 ... og der er mere. Du vil også opleve, at: 


circle-check-solid 1 Din selvopfattelse og selvtillid styrkes ved at etablere et nyt sprog og måden, du taler til- og om dig selv. 

circle-check-solid 1 Hver eneste celle i din krop hjælper dig med at udleve dit potentiale

circle-check-solid 1 Du nemmere skaber positiv energi og stemning om dig selv, din forretning, kommunikation og ydelser. 

circle-check-solid 1 Bygge og manifestere en forretningsplan på en helt ny og powerfuld måde. Du vil opleve, at det at lægge en strategi vil føles legende let og vil kunne mærke effekten med det samme.  

circle-check-solid 1 Visualisere og tiltrække de helt rigtige kunder til de ydelser, du vil elske at sælge. 

circle-check-solid 1 Skabe en stærk vision for dit fremtidige liv – og sætte de handlinger i gang, der får dig i mål. 

circle-check-solid 1 Fremstå autentisk, tydeligt og stærkt i din markedsføring ved hjælp af en klar kernefortælling – og en simpel, men effektiv content strategi. Du vil opleve, hvordan du med større lethed kan udvikle nye tiltag og markedsføring, hvor du er stolt og 100% dig selv.


Det er noget for mig >
 • Pernille Aalund

  Jeg har tilbragt flere dage hver måned det sidste halve år med to power kvinder med årtiers erfaring. Der er lavet værdi- og businessarbejde samtidig med bøn og meditation. Det ved jeg er fremtiden. De to kvinder, Pernille og Rikke, er bare årtier foran. Min bedste anbefaling.

  Noell Elise , noellelise.com

 • Pernille Aalund

  Oplagt for alle der gerne vil have et godt og bæredygtigt fundament i deres virksomhed.

  Mette Hummel , Indehaver Family Mind Academy

 • Pernille Aalund

  Det har været den mest energifyldte, kraftfulde og lærerige uddannelse, jeg længe har været på.

  Ditte Julie Jensen , Founder, Ditte Julie/Den bevidste CEO

 • Pernille Aalund

  Der er sket en stor transformation i mit liv med en helt anden energi og livskraft.

  Karmel T. Parran , HeArt and Sounds

 • Pernille Aalund

  Jeg har både fået kunder og et helt særligt netværk. Oplagt for alle der, vil vækste deres forretning - og skaber med hjertet.

  Helena Lemonidis , Create CPH

 • Pernille Aalund

  Jeg fået en større indsigt i mig selv i forhold til min forretning og mit formål. Brikkerne er faldet på plads og jeg har en langt større ro i det jeg laver. Jeg har fået bygget broen mellem mine vigtigste værdier og min forretning.

  Mette Marie Salto , Mette Marie Salto Jewelry

 • Pernille Aalund

  Jeg fik meget hurtigt mine visioner, drømme og mål integreret i mit sind igen og fik livsglæden tilbage både i mit liv og i min virksomhed.

  Sanne Gramkow , Tilbagetilskolen.dk

 • Pernille Aalund

  Jeg har fået leg, glæde og nysgerrighed ind i min virksomhed igen. På Den Spirituelle Entreprenør lærer du, at finde ind til kernen i dig selv og din forretning. Jeg vil anbefale uddannelsen til alle, der gerne vil i en ny mere personlig, bæredygtig og spirituel retning med deres liv og forretning.

  Louise Voss , Louisevoss.dk

Hvordan foregår Den Spirituelle Entreprenør online?

Den Spirituelle Entreprenør online er et trin-for-trin kursus, der giver dig al den træning og de værktøjer, du har behov for, for at skabe et (forretnings)liv i overflod og baseret på et spirituelt fundament. Du får: 

circle-check-solid 1 7 online moduler – 30 lektioner, der trin-for-trin lærer dig, hvordan du bygger din forretning og dit lederskab på et spirituelt grundlag

circle-check-solid 1 7 bønner/meditationer, der aktiverer og understøtter de enkelte moduler, så du nemmere kan implementere din nye læring 

circle-check-solid 1 Powerfulde øvelser, værktøjer og ritualer, hvor du med det samme mærker en forskel – på egen energi, dit selvbillede og selvværd

circle-check-solid 1 Bonuslektioner med modeller, der kan tage din kommunikation og markedsføring til et helt nyt niveau

circle-check-solid 1 Den Spirituelle Entreprenør´s fysiske lærebog, der er udviklet til dette forløb, hvor du trin-for-trin opbygger din forretning

circle-check-solid 1 Den Selvopfyldende Profeti, en fysisk notesbog til dine profetier og manifestationer

circle-check-solid 1 Goalcard – ’Jeg lever et liv i overflod’ – Et energibaseret tiltag der sikrer et skærpet fokus

Når du bliver Spirituel Entreprenør, er du det for livet ... Du får straks adgang til al undervisningsmaterialet, modulerne, lektionerne og bonus materialet på dit personlige medlemsområde.

Al materiale er dit til evigt eje.

Brug for et overblik over de enkelte moduler og flere referencer? Tryk her  >

DSE online

Er Den Spirituelle Entreprenør online det rigtige for mig?

Det korte svar: Hvis du vil have adgang til den vilde energi og forløsning af dit potentiale, så JA!

Den Spirituelle Entreprenør er for alle, men særligt oplagt for dig, der er:

Helt ny som selvstændig – eller drømmer om at blive det. Du savner inspirationen og modet til at bygge det, du længe har brændt for.

Veletableret i din forretning, og har brug for at gentænke dit koncept - eller dit forretningsliv. Du savner nye værktøjer og metoder til at få lysten, gejsten og glæden tilbage.

Leder og vil optimere dit personlige lederskab ved at få modet, selvtilliden og autenticitet til at vise, hvem du er – og få dine medarbejdere til at følge trop.

Den Spirituelle Entreprenør er for dig, der måske er ny i det spirituelle, men kan mærke, du er der i livet, hvor du har brug for nye redskaber til at møde den del af dit potentiale, der hidtil har været ukendt. 

Dig, der er kørt træt i stress og hamsterhjulet. Du ønsker at blive bedre til at lytte til din egen, indre stemme – også når det handler om forretning og lederskab.

Dig, der ønsker at være en del af et unikt fællesskab med ligesindede, der ser dig – og har din ryg.

Det er noget for mig >

Hvem underviser på Den Spirituelle Entreprenør?

Den Spirituelle Entreprenør er skabt og ledet af Pernille Aalund og Rikke Kristine.

Fremtiden har behov for vi tænker forretning på en ny måde. Metoden er klar: En kobling af spiritualitet, energiarbejde og fremsynet-forretningsudvikling.

Det, du vil lære er baseret på praktisk erfaring, ikke teori. 

Vi, dine undervisere, har selv trådt alle de bumpede veje i forretningsverden, skabt millionforretninger og markedsført for milliarder. Vi har også oplevet, hvordan stress kan tage overhånd ved at gå på kompromis med egne værdier og livsvaluta. Erfaringer, der gør, at vi nu har en unik tilgang til at drive og udvikle forretninger og brands, der bygger på et hjertevarmt og solidt spirituelt fundament.

Alt, skabt fra hjertet, med den rigtige energi, får de bedste vækstbetingelser.


Pernille Aalund, serieiværksætter og spirituel guide

Pernille har i mere end 35 år levet af at bygge brands, udvikle koncepter og skabe god forretning på basis af et spirituelt fundament.

Pernille er kvinden bag utallige succesfulde talkshows, en af landets første webportaler, forfatter til mere end 13 bøger og har fra sin tid som magasin- og innovationsdirektør i Aller et unikt blik for, at kigge ind i fremtidens trends. Der har aldrig været traditionelle forretningsplaner i Pernilles liv, alt er skabt på basis af profetier, bønner og manifestationer.

Udover Den Spirituelle Entreprenør driver Pernille en af landets mest populære online klubber: Klub Kærlighed. 

Rikke Kristine, brand strateg og bureau direktør

Rikke har mere end 25 års erfaring med salg, marketing og forretningsudvikling. De seneste 14 år har Rikke i eget bureau hjulpet ambitiøse virksomheder med at blive autentiske brands. 

Hun har på vegne af kunder omsat for flere hundrede millioner kroner – fra frugtstænger, lingeri, boliger, musiklicenser til selvudviklingskurser, alt sammen baseret på knivskarp strategi, indsigt, empati og generøsitet. Rikke har en unik tilgang til at mærke markedet. 

Udover Den Spirituelle Entreprenør driver Rikke bureauet be:CORE og skriver på bogen om Universets Algoritme - fremtidens marketing. 

Rikke Kristine

Få adgang til Den Spirituelle Entreprenør online med det samme 

Vælg den betalingsløsning der passer dig bedst, i rater eller betaling på én gang. Uanset hvilken løsning du vælger, får du adgang til: 

circle-check-solid 1 7 online moduler – 30 lektioner, der trin-for-trin lærer dig, hvordan du bygger din forretning og dit lederskab på et spirituelt grundlag

circle-check-solid 1 7 bønner/meditationer der aktiverer og understøtter de enkelte moduler, så du nemmere kan implementere din nye læring 

circle-check-solid 1 Powerfulde øvelser, værktøjer og ritualer, hvor du med det samme mærker en forskel – på egen energi, dit selvbillede og selvværd

circle-check-solid 1 Bonuslektioner med modeller, der kan tage din kommunikation og markedsføring til et helt nyt niveau

circle-check-solid 1 Fysisk grundpakke bestående af: Lærebogen, Den Selvopfyldende Profeti og Goalcard til en samlet værdi af kr. 927,-

circle-check-solid 1 Adgang til et stærkt og magisk netværk af Spirituelle Entreprenører

Vælger du på et tidspunkt at ansøge, og bliver godkendt, til en plads på Den Spirituelle Entreprenør business retreat, får du værdien af online kurset som rabat. 

Spar 1.000 kr.

Betal på én gang

Din investering 6.950 kr.

+ moms

Betal over 3 rater

Din investering 3 x 2.650 kr.

I alt 7.950 kr. + moms

Betal over 6 rater

Din investering 6 x 1.325 kr.

per I alt 7.950 + moms