Bagom Den Spirituelle Entreprenør

Den Spirituelle Entreprenør er skabt og ledet af Pernille Aalund og Rikke Kristine.

Fremtiden har behov for vi tænker forretning på en ny måde. Metoden er klar: En kobling af spiritualitet, energiarbejde og fremsynet-forretningsudvikling.

Det, du vil lære er baseret på praktisk erfaring, ikke teori. 

Vi, dine undervisere, har selv trådt alle de bumpede veje i forretningsverden, skabt millionforretninger og markedsført for milliarder. Vi har også oplevet, hvordan stress kan tage overhånd ved at gå på kompromis med egne værdier og livsvaluta. Erfaringer, der gør, at vi nu har en unik tilgang til at drive og udvikle forretninger og brands, der bygger på et hjertevarmt og solidt spirituelt fundament.

Alt, skabt fra hjertet, i den rigtige energi, får de bedste vækstbetingelser.


Pernille Aalund, serieiværksætter og spirituel guide

Pernille har i mere end 35 år, levet af at bygge brands, udvikle koncepter og skabe god forretning på basis af et spirituelt fundament.

Pernille er kvinden bag utallige succesfulde talkshows, en af landets første webportaler, forfatter til mere end 13 bøger og har fra sin tid som magasin- og innovationsdirektør i Aller et unikt blik for, at kigge ind i fremtidens trends. Der har aldrig været traditionelle forretningsplaner i Pernilles liv, alt er skabt på basis af profetier, bønner og manifestationer.

Udover Den Spirituelle Entreprenør driver Pernille en af landets mest populære online klubber: Klub Kærlighed. 

Rikke Kristine, brand strateg og bureau direktør

Rikke har mere end 25 års erfaring med salg, marketing og forretningsudvikling. De seneste 14 år har Rikke i eget bureau hjulpet ambitiøse virksomheder med at blive autentiske brands. 

Hun har på vegne af kunder omsat for flere hundrede millioner kroner – fra frugtstænger, lingeri, boliger, musiklicenser til selvudviklingskurser, alt sammen baseret på knivskarp strategi, indsigt, empati og generøsitet. Rikke har en unik tilgang til at mærke markedet. 

Udover Den Spirituelle Entreprenør driver Rikke bureauet be:CORE og skriver på bogen om fremtidens marketing. 

Du kan læse mere om Den Spirituelle Entreprenør her >
Rikke Kristine